Dobrodošli u

Agroturizam Monticello

Mi smo obitelj Pincin i želimo Vam dobrodošlicu u našem seljačkom domaćinstvu. Kod nas možete doživjeti pravi ugođaj izvornog istarskog sela u Istri, odmoriti se u prekrasnom ambijentu stare istarske kuće gdje Vas atmosfera i toplina ognjišta dočekuje i prate za vrijeme boravka. Ovdje možete naći mjesto za mirno uživanje u ekološki očuvanoj okolici. Nagradite sebe, svoju obitelj ili drage prijatelje boravkom u idiličnom ambijentu okruženom prekrasnom prirodom.

Naše domaće

Vino i maslinovo ulje

U proizvodnji čistog maslinovog ulja (extra vergine) odlučujuću ulogu ima pravilan izbor položaja i sorte maslina te pravovremeni rok berbe. Plodovi se beru ručno, a daljnja obrada garantira izvrsnu kvalitetu ulja. Stvaranje naših vina započinje u našim vinogradima, koji se nalaze na  brežuljcima, obrađeni s  mnogo truda i ljubavi. Vina uzgojenih sorata se dorađuju i njeguju u našem podrumu  i pune u boce s vlastitom etiketom, pa tako dobivaju uz svoje ime kvalitetu koju doista i zavrjeđuju. Ponuda vina: VINO MONTICELLO, Malvazija , Teran , Cabernet sauvignion, Muškat.

Istarska

Konoba

Ugodnom boravku svakako pridonosi ugođaj seljačkog domaćinstva. Smjestiti se možete uz kamin u ugodnoj konobici ili vani na terasi u direktnom dodiru s prirodom. Kod nas  iz domaće kuhinje nudimo istarske  specijalitete ( pršut, sir, maslinovo ulje, specijalitete s tartufima, govedinu pod pekom, maneštru ) koje savršeno prati vrhunsko vino iz naše proizvodnje. U našem domaćinstvu samostalno proizvodimo većinu namjernica koje nudimo. Kod nas možete probati domaći istarski pršut, vrhunsku deliciju koja Vas okusom i mirisom podsjeća na stara vremena. Sami proizvodimo i ostale suhomesnate proizvode kao ombolo, domaće kobasice i dr.

Villa

Monticello

Lijepa novouređena rustična vila smještena na sjevero – zapadnom dijelu unutrašnje Istre, nedaleko od Završja i grada umjetnika, romantičnog Grožnjana. Udaljena od mora 20 km. Mirna lokacija, za pravi opuštajući odmor, sa lijepim panoramskim pogledom. Kapacitet 6 osobe, idealna za obitelj sa djecom.

● Broj osoba: 6  ● Udaljenost od plaže: 20 km  ● Udaljenost od Grožnjana: 10 km   ● Kućni ljubimci: Ne   ● Klima: Da   ● Vlastiti parking: Da   ● Baladur: Da

Lijep gradić

Završje

Sred laporasto-pješčaničkog pobrđa kojim na jugu, između Grožnjana i Oprtlja, završava Kras, ugnijezdilo se na 240 metara visokom brijegu Završje. Bilo je to oduvijek poljoprivredno mjestašce obrađenih njiva, maslinika i voćnjaka, ali štavila se tu i goveđa koža za izradu obuće. Gradić je bio opasan dvostrukim zidinama, koje su i danas dijelom vidljive, a kroz njih su prolazila dvoja vrata, od kojih se danas razaznati mogu samo jedna.

Video:  Villa Monticello

Video:  griturizam Pincin – Završje

Stojimo Vam na raspolaganju

Kontaktirajte nas

Stojimo na raspolaganju za sva Vaša pitanja i dodatne informacije, a poruku možete poslati putem e-maila. Nastojit ćemo Vam odgovoriti u najbržem roku.